Hoe kan ik de huur van een MyWheels auto beëindigen?

Een auto heeft een vaste plek of een zoneplek.

Vaste plek
Auto’s met een vaste plek haal je op en breng je terug op dezelfde parkeerplek die gemarkeerd is met een parkeerbord. Is bij terugkomst de parkeerplek bezet? Neem dan contact op met ons supportteam op telefoonnummer 085-7734222.

Zoneplek, zonder vaste parkeerplaats
Auto’s met een zoneplek hebben geen vaste parkeerplek, maar staan vrij geparkeerd in een gemarkeerde zone. De zone heeft meestal een radius van zo’n 600 meter. Een auto met een zoneplek reserveer je op dezelfde manier als een auto met een vaste plek. De actuele locatie van de auto staat een uur van tevoren in de MyWheels app. Aan het einde van je rit zet je de auto weer terug binnen de zone.

De meeste auto’s met een zoneplek zijn elektrisch, in de MyWheels app en op mywheels.nl vind je de laadpalen in de zone. Als de accu van een elektrische auto met een zone-plek aan het einde van je rit 80% of lager is, koppel je de auto aan een laadpaal in de zone. Is de accu 80% of hoger, zet de auto dan in de zone op een parkeerplek zonder laadpaal. Elektrische auto's met een vaste parkeerplek koppel je altijd aan de laadpaal. Bekijk de handleiding van de Nissan Leaf voor instructies.

Heeft dit je vraag beantwoord? bedankt voor de feedback 69/5000 Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op