Algemene informatie E-ticket

  • Het E-ticket trein is alleen een geldig vervoersbewijs voor vervoer per trein via het traject, op de datum en in de klasse die op het E-ticket worden vermeld. Je kunt alleen reizen met de op het E-ticket vermelde vervoerder(s).
  • Een E-ticket trein enkele reis kan éénmaal worden gebruikt en een E-ticket dagretour kan éénmaal voor de heenreis en éénmaal voor de terugreis worden gebruikt.
  • Het E-ticket trein dient bij een controle op een telefoon of een tablet te worden getoond. Daarnaast dien je ingecheckt te zijn bij een poortje of paaltje met een barcode lezer.
  • Jouw achternaam en initialen worden op het E-ticket trein vermeld. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitsdocument met foto kunt tonen gedurende de reis. De naam op het identiteitsdocument dient overeen te komen met de naam op het E-ticket trein.
  • Let op! Er geldt een toeslag voor reizen op het binnenlandse traject van ICE international en de Intercity direct tussen Rotterdam Centraal en Schiphol Airport. Deze kan aangeschaft worden bij de NS kaartautomaat.

Op alle aankopen, diensten en tickets zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Heeft dit je vraag beantwoord? bedankt voor de feedback 69/5000 Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op