Hoe maak ik een Gaiyo account aan?

Om verschillende diensten binnen Gaiyo te kunnen boeken en betalen, dien je een account aan te maken. Via de volgende stappen kan je een account aanmaken.

1. Klik rechtsboven op de drie horizontale streepjes om de Gaiyo instellingen te openen.

2. Klik op Account aanmaken

3. Accepteer de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid en klik op 'Ga verder'. Vul vervolgens je e-mail adres in en klik op 'Verstuur' en verifieer je account door middel van een zes cijferige code die je direct in je mailbox zult ontvangen.

4. Klik op 'Naam en adres' en verifieer je naam en adres via iDiN.

 5. Na het invoeren van je naam en adres dien je ons een machtiging te geven voor een automatische incasso door middel van een 1 cent iDeal overboeking. Klik hiervoor op 'Automatische betaling toestaan' en maak 1 cent over via internetbankieren. Deze stap is vereist indien je via Gaiyo bijvoorbeeld treintickets wilt kopen of gebruik wil maken van andere betaalde diensten.

6. Indien je gebruik wil maken van een deelauto dien je als laatste stap je Rijbewijs aan ons door te geven. Klik op 'Scan je rijbewijs' om je rijbewijs aan ons door te geven. Deze stap is niet verplicht, maar wel van nodig als je via Gaiyo diensten zoals auto's en/of scooters wilt boeken.

7. Nadat je duidelijke foto's van je rijbewijs hebt geĆ¼pload, zul je zien dat je rijbewijs eerst goedgekeurd dient te worden. Dit proces kan maximaal twee werkdagen duren. Zodra je rijbewijs is goedgekeurd zul je een groen vinkje naast het kopje rijbewijs zien. 

Heeft dit je vraag beantwoord? bedankt voor de feedback 69/5000 Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op