Wat doe ik als ik mijn fiets niet op slot kan doen? (telefoon leeg/probleem app)

Om de fiets te ontgrendelen, moet je op de knop Ontgrendelen in de app drukken.
Als je probeert de vergrendelingshendel omhoog te trekken terwijl je op Ontgrendelen tikt, kan het slot vastlopen.
Nadat je op de knop Ontgrendelen hebt getikt, moet de oranje hendel op het achterwiel automatisch omhoog schuiven. Als de oranje hendel niet omhoog schuift, maar het slot ontgrendeld is, schuif dan de oranje hendel handmatig omhoog.

Als je een foutmelding krijgt nadat je op  Ontgrendelen hebt getikt (bijv. "Verbindingsfout", "time-out"), kan het zijn dat je niet naast de juiste fiets staat of je telefoon en het slot hebben geen goede verbinding.
Zorg er dus eerst voor dat je de fiets probeert te ontgrendelen die je daadwerkelijk hebt gehuurd - de naam van de fiets in de app moet overeenkomen met die op het oranje stuur van de fiets. Blijf dan naast de fiets en probeer opnieuw te ontgrendelen. Als de fout zich blijft voordoen, sluit u de app af, schakelt u Bluetooth en GPS uit en vervolgens weer in. Probeer dit een aantal maal.
Als dit niet werkt, schakel dan je telefoon uit, start deze opnieuw op en probeer het opnieuw.
Als je in een groep reist, heeft het slot soms moeite om met de juiste telefoon verbinding te krijgen. Zorg er daarom voor dat je altijd dezelfde telefoon voor dezelfde fiets gebruikt. Als de vergrendeling geen verbinding kan maken, sluit dan de app af, schakel Bluetooth uit en start de app opnieuw op, probeer dan alleen deze telefoon te  Ontgrendelen voor dezelfde fiets. 
Als je nog steeds geen verbinding kunt maken, schakel alle telefoons in de groep uit, schakel er slechts één opnieuw in en probeer opnieuw te Ontgrendelen.
Heeft dit je vraag beantwoord? bedankt voor de feedback 69/5000 Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op