Ik kan mijn fiets niet ontgrendelen, wat kan ik doen?

Om de fiets te ontgrendelen, moet je op de knop " Ontgrendelen" in de app drukken.
Als je probeert de vergrendelingshendel omhoog te trekken terwijl je op " Ontgrendelen" tikt, kan het slot vastlopen.
Als de oranje hendel niet omhoog schoof, maar het slot ontgrendeld is, schuif dan de oranje hendel handmatig omhoog.

Als je een foutmelding krijgt nadat je op  " Ontgrendelen" hebt getikt (bijv. "Verbindingsfout", "time-out"), kan het zijn dat je niet naast de juiste fiets staat of je telefoon geen connectie met het slot heeft.
Zorg er dus eerst voor dat je de fiets probeert te ontgrendelen die je daadwerkelijk hebt gehuurd - de naam van de fiets in de app moet overeenkomen met die op het oranje stuur van de fiets. Blijf dan naast de fiets en probeer opnieuw te ontgrendelen. Als de fout zich blijft voordoen, sluit je de app, schakel je Bluetooth en GPS uit en vervolgens weer in. Probeer het nog een keer.
Als dit niet werkt, schakel je de telefoon uit, start deze opnieuw op en probeer je het opnieuw.
Als je in een groep reist, raakt het slot soms in de war met welke telefoon het connectie moet maken. Zorg er daarom voor dat je altijd dezelfde telefoon voor dezelfde fiets gebruikt. Als het slot geen verbinding kon maken, sluit je de app, schakel je Bluetooth uit en start je de app opnieuw, probeer dan alleen het slot te ontgrendelen met dezelfde telefoon. Dit voorkomt verwarring van meerdere personen die op dezelfde fiets zijn aangesloten.
Als je nog steeds geen verbinding kunt maken, schakel je alle telefoons in de groep uit, schakel je er slechts één opnieuw in en probeert je opnieuw te "Ontgrendelen".
Als dat niet helpt, neem dan ook contact met Donkey Republic op.
Heeft dit je vraag beantwoord? bedankt voor de feedback 69/5000 Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op